Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Exatlon-Zsófi reagált a negatív kritikákra

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
not image

Hujber Dávid

2021. március 15. - 14:02

A versenyből kiesett Zsófi nagyon érett, intelligens és fair módon reagált az őt ért kritikákra, amikből akad bőven.

Zsófi Exatlonja nem tartott sokáig, mindössze három hetet lehetett Dominikán, ami lehetett volna kettő is, de akkor még pont megúszta a párbajt. A kiesése elkerülhetetlen volt a gyenge formája miatt, mely kapcsán rengeteg negatív kritikát kapott.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A kiesése után sok volt a kárörvendő és pikírt hozzászólás, amik valószínűleg nem esnek jól Zsófinak, de valóban kilógott a sorból a gyenge teljesítményével. Alig szerzett pár pontot, így összességében biztos pont volt a bajnokoknak.

A távozását követően az Instagram oldalán keresztül mondott köszönetet, és üzent azoknak is, akik negatívan írtak róla. Értelmesen, intelligens módon tette ezt meg, nem ment bele a felesleges vitákba, és a személyeskedést is mellőzte.

„Köszönöm a kitartó szurkolást mindenkinek aki szorított értem. Köszönöm a szeretteimnek és barátaimnak akik végig hittek bennem!” – írta az első olyan posztjában, amit már játékon kívül tett ki az Instagramon.

„Külön köszönet szeretett nővéremnek, hogy ennyi energiát fektetett bele az Instagram felületem kezelésbe. Megmérettetésekkel, izgalommal, élményekkel teli hatalmas kalandot hagyok a hátam mögött, aminek minden percéért végtelenül hálás vagyok.

Carmen Electra keblei mindent felülmúlnak, tökéletes

„Köszönöm a negatív kommenteket is, hisz ezek erősítik meg az embert igazán!” – köszönte meg a negatív hozzászólásokat, amikből a három hét alatt szinte megszámlálhatatlan született a közösségi médiában.