Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Exatlon: Vivi furcsa magyarázkodása amiatt, hogy Anna ment helyette párbajozni

Fotó: Instagram/Ferenc Vivi
not image

Hujber Dávid

2021. március 14. - 15:59

Kissé furcsának tűnhet Vivi magyarázkodása, mivel pontosan ő volt az, aki elsírta magát Anna előtt, mennyire fél a párbajtól.

Noha Zsofi messze a leggyengébb játékosa volt az Exatlonnak és Vivi az elmúlt két hétben sok pontot hozott a csapatnak, a kihívó mégis nagyon félt a párbajtól. Szinte biztos volt abban, hogy neki kell kimennie, és rendkívül tartott ettől.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Szabályosan félt, hogy esetlegesen kieshet és valami hasonló valósulhat meg, mint Dóri párbajánál, amikor Livi simán kiütötte volna a játékból, ha nem használnak fel ellene négy medált. Azóta talán Bálint is megbánta, hogy mind a két medálját elégette a lány miatt.

Anna megsajnálta Vivit, és meggyőzte Bálintot arról, hogy őt küldje ki Zsófi ellen. Miután Gréti sérülés miatt nem versenyezhetett azon a napon, valószínűleg Vivinek kellett volna mennie, de Anna feláldozta magát.

Viviennek volt egy érdekes beszélgetése Dórival, akinek arról beszélt, hogy nem volt teljesen sportszerű, amit Anna csinált. Utólag már nyilván könnyű bármit is mondani, noha a csapattársa csak jót akart, és ezzel a saját Exatlonját is kockáztatta.

„Nem örültem annak, hogy Anna ment párbajozni, de annak örültem, hogy tényleg ennyire a barátjának tart és nem szeretné, hogy bármiféleképpen hazamenjek. Viszont, amikor Anna ezt így bejelentette nekem, hogy tényleg önként vállalja, én meglepődtem nagyon, hogy ezt szeretné.”

„Mondtam neki, hogy ezt ne vállalja, szerintem nem az a sportszerű, ha tényleg kimegy és vállalja, de ismered Annát, keményfejű, ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, akkor azt végig is viszi. Onnantól kezdve végül is már nem is az én kezemben volt a döntés. Most már ezt nem tudjuk visszacsinálni.”