Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Exatlon: Zsófi szerint, ha még maradhatott volna, jobb, gyorsabb, ügyesebb versenyzővé válik

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
not image

Hujber Dávid

2021. március 15. - 08:04

Zsófi elmondása szerint, ha nem kell távoznia az Exatlonból, akkor még jobb versenyzővé válhatott volna, de ezt már soha nem tudjuk meg.

Talán jobb is, hogy Zsófi nem látta a róla szóló hozzászólásokat ebben a három hétben, mert a többség rendkívül kemény kommenteket fogalmazott meg róla a sebessége és az ügyessége miatt. Ebben a három hétben csak pár pontot hozott a kékeknek, ami gyakorlatilag azt is jelentette, hogy szinte mindig biztos pont volt a bajnokoknak.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Anna ellen kellett párbajozni, aki külön megkérte erre Bálintot, mert félt attól, hogy Vivi nyomás alatt hibázni fog. Zsófi azonban annyira gyengén teljesített a párbajon, hogy valószínűleg bárki legyőzte volna a csapatból, mivel a négy köre alatt egyetlen egy fát sem tudott ledobni.

„Nehéz volt lelkileg, szerettem volna még maradni, nyilván a versenyben. Tudom, hogy azt a fejlődés, amit eddig hoztam, azt tovább tudtam volna vinni és még többet fejlődni, még gyorsabbnak lenni.” – mondta Zsófi az interjújában arra azon kérdés kapcsán, hogy milyen volt a párbaja.

„Tudom, hogy ráállt volna jobban a kezem az ügyességire. Tényleg ez a három hét olyan gyorsan eltelt, hogy fel sem fogtam, mi történik. Maradtam volna még, szomorú voltam egy kicsit, hogy párbajoznom kell.”

Exatlon-Réka egy újabb vadító képet posztolt magáról

„Tényleg úgy éreztem, hogy ott a helyem, mivel nem úgy hoztam pontot, ahogy szerettem volna, és tényleg megérdemeltem, hogy odaálljak. A rajthoz úgy álltam oda, hogy igenis vállalom, beleadok mindent, és akkor győzzön a jobbik.”

„Az elmúlt három hét alatt egyáltalán nem érzem azt, hogy többre lettem volna képes, mert mindig úgy álltam rajthoz, hogy maximálisan beleadom azt, amire képes vagyok, fókuszálok az ügyességinél, amennyire csak tudok és nem adom fel egy pillanatra sem.”

„Volt olyan ügyességi, pont Luca ellen, hogy az idegek harca, mert csak nem esett le, vagy csak nem dobtuk le azt a bizonyos ügyességi feladatot. Ott is úgy éreztem, hogy nem adom fel, akkor is meglesz, ha még százat kell dobnom, akkor is megcsinálom.”

„Szóval nem érzek hiányosságot, nem érzem azt, hogy nem tettem volna bele mindent. Tényleg teljesen pozitív személyiségnek tartom magam, nagyon örülök, hogy itt voltam, hogy kipróbálhattam ezeket a pályákat.”

„A sarasat nagyon vártam, életemben nem voltam még olyanban részem, hogy a sárban dagonyázzak úgymond. Az az egy pálya kimaradt, azt nem próbálhattam ki, sajnálom. Viszont fantasztikus, hogy tévében nézhettem ezeket a csúcspályákat, most az, hogy részt vehettem rajtuk, mehettem és kipróbálhattam, az adrenalinszintem nyilván a magasban… Szóval fantasztikus volt.”