Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nem semmi formában van A Nagy Ő sztárja, látnotok kell

Fotó: Instagram/Fruzsi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fruzsi szép csendben olyan formát hozott össze, amiről sok nő álmodik, és még mindig hónapok vannak vissza a szezonig.

Ezrével készülhetnek a nyári formák a háttérben, ami már megszokott ebben az időszakban. Trenddé vált kizárólag a nyári szezonra gyúrni, majd arra a pár hónapra sokan elengedik magukat, és később minden kezdődik elölről.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ennél azért ideálisabb és egészségesebb, ha nem állunk le az edzésekkel, ráadásul sokkal többet hozhatunk ki magunkból. Motivációt találni könnyű, többek között a hírességek között is az Instagramon.

Szerencsére egymás mögött sorakoznak a hírességek, a sztárok, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Mindenkit más és más karakterek motiválnak, amivel semmi gond nincs, hiszen ez normális.

Fruzsi, aki A Nagy Ő-ben szerepelt, nagy formának örvend. Ő sem egy pókcsípéstől lett ilyen formás, nagyon is sokat tesz érte az edzőtermekben, illetve odafigyel arra, hogy mit eszik, és mikor.

A fiatal lány egyre többet hoz ki magából, és az alább látható fotón jól látszik, hogy rendkívül ügyesen halad előre. Kíváncsiak vagyunk, milyen formája lesz Fruzsinak a nyári szezon kezdetére, de addig még bőven van ideje.