Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

A Nagy Ő: Suba Fruzsina szexi szettjétől forr a levegő

Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Suba Fruzsina egy nagyon csinos, divatos és határozott nő, ami az öltözködésében is visszaköszön, és nem is akárhogyan.

Suba Fruzsina A Nagy Ő legutóbbi évadában szerepelt, és összességében igen messze jutott a játékban. Igyekezett meggyőzni Árpa Attilát arról, hogy ő a helyes választás, ám végül nem járt sikerrel.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Voltak, akik nem kedvelték a stílusát, talán a határozottsága zavarta őket, de ezzel együtt sokan megszerették. Az biztos, Fruzsi körül mindig történt valami, vállalta a véleményét, és ha kellett, vissza is szólt.

Emellett rendre ő volt az egyik legvonzóbb lány a villában, minden adottsága megvan ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből. Jól is érzi a divatot, megtalálta magának azt a vonalat, amiben otthonosan érzi magát.

Ha megnézitek az Instagram oldalát, találhattok róla pár igencsak forró hangulatú fotót, nem véletlenül irigykednek rá. Ehhez már hozzászokhatott, és mivel egy igen erős karakterről beszélünk, képes kezelni ezeket a helyzeteket.

Ezúttal is egy dekoltázserős szettben köszönt be, amivel abszolúte meggyőzte a követőket, akik már több mint 5 500-an vannak. Mindössze 279 bejegyzésből hozta össze ezt a számot, ami ugyancsak erős.

Még több bulvár: G.w.M. üzent: én és a közvetlen családom tudja, mi is a valóság