Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

G.w.M. üzent: én és a közvetlen családom tudja, mi is a valóság

Fotó: InstagraM/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét felröppent pár hír G.w.M. kapcsán, aki azt ígéri, nagyon megtolja 2023-at a zenéivel.

Részben G.w.M-től és Kulcsár Edina kapcsolatáról volt hangos a sajtó a 2022-es év első felében. Szinte kikerülhetetlenek voltak a velük kapcsolatos hírek, pletykák, és rengeteg negatív kritikát kaptak a közösségi médiában.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A hónapok alatt szép lassan megunták ezt az emberek, de időről időre van mit olvasni a rapperről és a korábbi szépségkirálynőről, aki az első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A születésnapos G.w.M. közben azt üzeni, csak ő és a közvetlen családja tudja, mi a valóság, és azt, ki is ő valójában.

„Huh… ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok-sok év után…” – kezdte a születésnapi üzenetében G.w.M.

„Mind1, ki mit gondol, le*rom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez!”

„A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb, ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!! GWMPROD4EVER!!!! Köszönöm a rengeteg köszöntést, imádlak titeket!”

Még több bulvár: Nádai Anikó megmutatta, milyen volt kislányként (fotó)