Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,15 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
457,37 Ft
Bitcoin
68,610 $

Tóth Gabi közelről mutatta meg az arcát: „Annyira gyönyörű vagy”

Csak úgy záporoznak a bókok Tóth Gabihoz, nemcsak a férfiak, a nők is dicsérik, ami nyilván motiváló lehet számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Még csak hétfő van, de már sok minden történt a sztárok világában, nemcsak idehaza, hanem külföldön is. Kiderült ugyanis, hogy az egyik legismertebb hollywoodi színészt a nyílt utcán, fényes nappal támadták meg New Yorkban, de szerencsére nem esett súlyos baja, ettől függetlenül félelmetes, ami történt.

Schobert Lara pedig drámai hírt közölt, ugyanis kiderült, már nincs együtt a 10 évvel idősebb párjával. Sokáig álomkapcsolatnak tűnt az övék, és már a gyerekvállalás is szóba került, majd jött a hír, miszerint szakítottak. Egyelőre keveset tudni erről, nem ismertek a részletek, a pletykákból pedig nem feltétlen érdemes kiindulni. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Egy nap valószínűleg kiderül, miért mentek szét, lehetséges, hogy a 10 év korkülönbség szült különbségeket, nem tudni. Ami biztos, Lara ismét szingli, és nem kevés férfi hívná el randizni, de jelenleg ez még túl korainak tűnik. Meglátjuk, talán az sem hátrány számára, ha valamivel fiatalabb, korban jobban hozzá illőbb férfit választ a jövőben.

Tóth Gabi viszont továbbra is nagyon boldog, közel 1 éve van együtt a párjával, és végtelenül szerelmesek egymásba. Csak úgy záporoznak a közös tartalmak, amikből többet látni, mint amikor Gabi és Krausz Gábor együtt voltak, akire szintén rátalált a nagy szerelem Mikes Anna, a Dancing with the Stars táncosának személyében.

Gabi magáról is sok fotót oszt meg a közösségi oldalán, most épp egészen közelről fotózta magát. Sok dicséretet kap, a követők közül sokan gyönyörűnek tartják, köztük nők is, ami szintén jól eshet a híres énekesnőnek. „Annyira gyönyörű vagy” – írta az egyik hozzászóló Gabi posztja alatt az Instagram oldalán.