Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Tóth Gabi szerelmét még az űrből is látni

Tóth Gabi nagyon boldog, és egyre meghatóbb üzeneteket küld arról, mennyire szerelmes Papp Máté Bencébe.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor lassan egy éve nem alkotnak egy párt. Sőt, azóta nemcsak a kapcsolatukat zárták le, hanem a házasságukat is, mert úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, és még az ünnepek előtt kimondták a válásukat, Ennek köszönhetően tiszta lappal futhattak neki a 2024-es esztendőnek.

Gábor is szerencsésnek mondhatja magát, mert azzal, hogy elfogadta a TV2 felkérését, megismerhette Mikes Annát, aki minden eddiginél szebb és vonzóbb. A korábbi években Gábor ezt nem tette meg, de a sors úgy hozta, hogy tavaly igent mondott, ami gyakorlatilag az egész életére hatással volt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ahhoz képest, hogy az első kiesők közé sorolta magát, egészen a döntőig menetelt, nagyon sokat fejlődött, és igazi közönségkedvenccé vált. Végül megnyerte a versenyt Annával, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él, és legutóbb az Ázsia Expresszben is együtt szerepeltek a világ másik felén, szintén a TV2-vel.

Gabi idehaza élvezi az életet a szerelmével, és olyan szerelmes, hogy azt az űrből is látni. Rendkívül boldog időszak ez számára, és lassan 1 év telik el azóta, hogy megdobbant a szíve a profi táncosért, aki élete párja lehet, és lehetséges, később saját családot alapíthatnak, mert minden esély megvan erre.

“Ezt a legényt még akkor megszerettem. Mikor véle legelőször beszéltem. Megtetszett a gyönyörű szép szaváért, Homlokára göndörödő hajáért.” – olvasható a megható és szerelmes idézet Gabitól az Instagram oldalán.