Dollár
392,70 Ft
Euró
406,14 Ft
Font
470,24 Ft
Bitcoin
16,849 $

A Nagy Ő: Árpa Attila megcsókolta a második nőt (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 25. - 08:38

Eljött a nagy pillanat, amikor Árpa Attila egy másik nővel is csókolózott, aki egy váratlan lehetőséget kapott, mellyel nem volt kötelező élnie.

Eddig is rengeteg minden történt A Nagy Ő-ben, ám a legutóbbi adásrész gyakorlatilag felülmúlta az összeset. Csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik, és az események sorozata csak tovább és tovább folytatódik.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Kezdődött minden azzal, hogy Bea kapott egy álomrandit, és úgy tervezte, hogy tangózni fog a filmsztárral. Amikor már majdnem kilépett a villa ajtaján, betoppant Lékai-Kiss Ramóna, mert hozott magával egy nagy hírt.

Soha nem volt még példa hasonlóra A Nagy Ő-ben, ugyanis kiderült, hogy milyen jelentéssel bír a fehér rózsa, ami Miminél volt. Rami bejelentette, hogy a rózsa által elvehető egy randi valaki mástól, de nem kötelező élni a lehetőséggel.

Mimi sokat nem gondolkozott, azonnal elvette a randit Beától, aki pillanatokon belül összeomlott, mert már igencsak beleélte magát. Zokogásban tört ki, és mintha fel akarta volna adni a játékot, de még maradt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.