Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté történelmet írt a műsorban, ilyen nincs (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máténak ismét egy olyan nehezítést kellett teljesítenie, ami után már nemigazán tudott mit mondani, de nagyon boldog, hogy bejutott a legjobbak közé.

Járai Máté már most nagyon büszke lehet arra, amit elért A Konyhafőnök VIP-ban, hiszen Rácz Jenő csapatához került, akivel úgy tűnik, sikerült rendeznie a kapcsolatát. Már emiatt megérhette számára a műsorban szerepelni, ráadásul rengeteget tanult a hetek alatt.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Sőt, most már ott tart, hogy ott van a legjobb hat versenyző között a nagy finálé kapujában. Nyilván ettől a ponttól kezdve még fájdalmasabb a kiesés, ugyanakkor azok a hírességek, akik eljutnak a döntő kapujába, több mint büszkék lehetnek magukra.

Máté útja nem volt egyszerű, ráadásul legutóbb is belerohant egy nehezítésbe, és olyan forróságban kellett főznie, hogy arra még nemigazán volt példa ezelőtt. A színésznek annyiszor kellett magára kapnia valamilyen ruhadarabot vagy éppen kiegészítőt, akárhányszor a zsűri csengetett.

Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos sem spórolt a csengetéssel, Máté közben csak arra koncentrált, hogy folytassa a munkát a pult mögött. Sejtette, hogy nem lesz könnyű dolga, és tudta jól, nem kevés ruha kerül fel rá a főzés végére.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2