A Drága örökösök Józsija végre megmutatta tündéri kislányát

not image

Borbély Fanni

2020. november 6. - 05:50

Eljött az idő, hogy mi is láthassuk a Drága örökösök Józsiját alakító Varga Balázs júliusban megszületett gyermekét.

Eljött az idő, hogy mi is láthassuk a Drága örökösök Józsiját alakító Varga Balázs júliusban megszületett gyermekét.

A babát anyukája – Fruzsina, Varga Balázs felesége – július elején hozta a világra. Bár az első időszakban felmerült némi komplikáció, megszületése után csak pár órát tölthettek együtt otthon, mert a pici belázasodott, visszatérve a kórházba az orvosok első körben az agyhártyagyulladást szerették volna kizárni, ezért még gerinccsapolást is végre kellett rajta hajtani. Aggodalomra semmi ok, a kicsi azóta egészséges és vidám, szépen növekszik, már 63 centi és hat kiló.

Bár a kezdeti nehézségek aggodalommal töltötték el a fiatal házaspárt, minden erejükkel igyekeztek tökéletes környezetet kialakítani otthon a picinek, mivel nagyon sokat sírt. A szülők temérdek szakkönyvet átolvastak, rengeteg tanácsot meghallgattak, így végül sikerült kialakítani a tökéletes közeget a babának – egy rendszert alakítottak ki a mindennapokra.

„Pontosan kialakítottuk, hogy mikor visszük sétálni, fürdetni, mikor van játék, mikor jön az elcsendesedés időszaka, és tesszük le aludni. A helyzetet addig megoldandó feladatnak tekintettük, és nem családban gondolkodtunk. Ezért átváltottunk paraszülőből anyává és apává” – osztotta meg a Story magazinnal Fruzsina.

Manapság már nincs jelen a szomorúság, a pici életvidám és már nyoma sincs a kezdeti sírásos időszaknak. Erről Varga Balázs azt mondta – „Zsivinek becézzük, mert egy zsivány kislány. Ha akar valamit, bepróbálkozik, sírni kezd, mi meg mondjuk neki, hogy ez hiszti, tudjuk, ne zsiványkodj. Rájön, hogy nem tud átejteni minket, abbahagyja és kinevet minket.”