Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

A 74 éves Sylvester Stallone újabb nagy dobásra készül

not image

A T-800-as

2020. november 18. - 02:24

Sylvester Stallone képtelen megöregedni, miközben lassan 75 éves lesz, de újabb és újabb akciófilmekben fog szerepelni.

Sylvester Stallone képtelen megöregedni, miközben lassan 75 éves lesz, de újabb és újabb akciófilmekben fog szerepelni.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Sylvester Stallone is szerepel az Öngyilkos osztag folytatásában, amelyet James Gunn jegyez forgatókönyvíróként és rendezőként.
Gunn az Instagramon közölte a hétvégén a rajongókkal, hogy a produkcióban Stallone is játszik. A bejelentést később a sztár ügynöke is megerősítette.

“Szeretek barátommal, Sly Stallonéval dolgozni, és mai közös munkánk, a The Suicide Squad sem kivétel ez alól. Annak ellenére, hogy Sly ikonikus mozisztár, azért az emberek többségének továbbra sincs fogalma arról, milyen fantasztikus színész ez a fickó” – írta James Gunn a közösségi portálon.

A Variety.com emlékeztetett arra, hogy Gunn korábban már arról beszélt, hogy a film felvételei februárban befejeződtek. A rendező Instagram-posztjából nem derül ki, hogy Stallone milyen szerepet kapott a filmben.

Stallone szintén egy Instagram-bejegyzésben dicsérte Gunnt, mint írta, ezzel a filmmel már remek évet zár. “Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak körülöttem” – fűzte hozzá.

Para: Stallone videóra vette, ahogy a „fejével” sétálgatnak a forgatáson

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag című képregényfilmet 2016-ban mutatták be. A produkciót David Ayer írta és rendezte, főszerepeit Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto játszotta. A folytatásban Will Smith már nem szerepel, de Robbie és Leto visszatér, és Taika Waititi is csatlakozott a szereplőgárdához. Gunn filmjének bemutatóját 2021 augusztusára tűzték ki.