Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Sylvester Stallone közel 78 évesen is nagyon jó pasi

Az, aki nyugdíjasként tekint Sylvester Stallone-ra a kora miatt, inkább nézze meg róla a legújabb felvételeket.

További Hírek

Sylvester Stallone nem tagadja, mérhetetlenül szomorú és összetört Carl Weathers halála miatt, aki nélkül a Rocky-filmek nem érhettek volna olyan magasságokba, mint amit megélt a franchise az évtizedek alatt.

76 éves korában, álmában érte utol a halál a Rocky-filmek egyik legnagyobb csillagát, aki Sylvester Stallone nagy ellenfele volt Apollo Creed-ként.

83 éves korában elhunyt a Paulie-t alakító színész, aki a Rocky-filmek egyik emblematikus sztárja volt.

Valószínűleg még maga Sylvester Stallone sem számított ekkora érdeklődésre, mert máskülönben akkor nem ejti meg ezt a sétát Rómában.

Hogy ne legyen kicsi a tét, az egész világot meg kell menteni.

Sylvester Stallone is dokumentumfilmet kapott a Netflixen, ami gyakorlatilag egyszerre készülhetett el barátja, Arnold Schwarzenegger dokumentumfilmjével.

Akkoriban még csak a pályafutása elején járt az azóta legendává vált színész, de még mindig felismerhetőek az akkori vonásai.

Pamela Anderson többek között azt állítja, hogy Sylvester Stallone anno ajándékokat ajánlott neki, hogy legyen az első számú csaja.

A két hollywoodi világsztár, akik nem mellesleg legendák, hatalmas Rambo késsel faragtak tököt, csak úgy stílusosan.

Max Verstappen minden idők egyik legnagyobb legendájával találkozhatott, aki imádja az autóversenyzést, többek között egy erről szóló filmet is készített.