Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Para: Stallone videóra vette, ahogy a „fejével” sétálgatnak a forgatáson

not image

A T-800-as

2020. október 22. - 08:19

Sylvester Stallone nem áll le a forgatásokkal, szinte mindig munkában van, és nem „B” kategóriás filmeket gyárt. Ez a „maszk” is tökéletes bizonyíték erre, ami nagyon jól sikerült.

Sylvester Stallone nem áll le a forgatásokkal, szinte mindig munkában van, és nem „B” kategóriás filmeket gyárt. Ez a bábú is tökéletes bizonyíték erre, ami nagyon jól sikerült.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Hollywood is hatalmas fejlődésen ment keresztül, köszönhetően a technológia új vívmányainak, amik által minden eddiginél élethűbb filmeket kaphatunk. Valóban csúcsra van járatva az ipar.

Tom Cruise például hamarosan az űrben fog forgatni, ami egy történelmi esemény lesz, addig Stallone a Földön marad, és sorra gyártja a jobbnál jobb akciófilmeket. Már 74 éves, de őgy néz ki, mintha csak 54 lenne, vagy legalább annyira fitt.

Belegondolni is furcsa, hogy szép lassan ő is közelebb lesz a 80-hoz, a 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb sztárja. Hihetetlen vagy sem, 1969 óta aktív a szakmában, így az évtizedek alatt számos érdekességet láthatott már.

Úgy tűnik, véget érnek a Halálos iramban és Vin Diesel nagy kalandjai

Többek között arról is, hogy miként fejlődik a filmipar, mert manapság már nagyin élethű bábukat, maszkokat tudnak készíteni. Sly videóra vette, ahogy az egyik kellékese épp a „fejét”, annak pontos mását cipeli magával.

https://www.instagram.com/p/CGm4KSEpjaq/