Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,17 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
63,581 $

Hevesi Krisztát péntek 13-án megcsípte egy darázs és megharapta egy hal

Úgy tűnik, nem a legszerencsésebb napja ez Hevesi Krisztián péntek 13-án, mert nem elég, hogy megcsípte egy darázs, megharapta egy hal.

Fotó: Instagram/Hevesi Kriszta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Mindig vannak napok, amikor kissé szerencsétlennek érezzük magunkat, és az égiekhez szólunk. Sokszor pedig mi magunk vagyunk azok, akik bevonzzák a rossz dolgokat, bármennyire is furcsán hangzik ez.

A babonákról sem feledkezhetünk meg, szintén nagy teret tudnak nyerni az életünkben, legalábbis bizonyos helyzetekben. Mások pedig egyáltalán nem foglalkoznak ezzel, míg egyesek túlságosan is. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Jobb valahol középen maradni, de azt elmondhatjuk, hogy péntek 13. kapcsán sokkal többen kapják fel a fejüket. Nem azt mondjuk, hogy inkább ki se mozduljunk a lakásból, mert az már a túlzás kategória.

Inkább csak legyünk pozitívak, vonzzuk be a jót, mint más napokon. Ez nagyon sokat képes hozzáadni az életünkhöz, különösen, ha épp nem a legideálisabb szakaszban járunk, ami normális és mindenkivel megesik.

Hevesi Kriszta egy csodálatos környezetben „ünnepelhette” péntek 13-át, ami a jelek szerint egyszerre szerencsétlen és szerencsés számára. „Naplómba: Ma megcsípett egy darázs és megharapott egy hal. Szerintem a tegnapi vacsorám megwoodoozott” – írta a posztjában Kriszta.

Még több bulvár: Szabó Erika szexi bikinis floridai fotója hőségriadóért kiált

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.

A Fidesz helyi kampányfőnöke vette észre a lángoló választási plakátokat

Ismeretlen tettesek rongálták meg és gyújtották fel a Fidesz választási plakátjait Ózdon, a helyi szervezet és a rendőrség nyomozást indított.

Újabb vizsgálatot indítottak a Boeing ellen

Az Egyesült Államok Polgári Légiközlekedési Hivatala (FAA) vizsgálatot indított a Boeingnál, hogy megállapítsa, helyesen hajtották-e végre a 787-es Dreamliner típusú repülőgépek szárny és törzs közötti csatlakozásainak kötelező ellenőrzéseit.