Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,15 Ft
Euró
385,43 Ft
Font
448,52 Ft
Bitcoin
61,627 $

Frontálisan ütközött egy autós egy busszal Chicagóban, áldozat is van (videó)

Továbbra sem tudni, hogy a Dodge Journey vezetője miért hajtott szembe a menetrend szerint közlekedő busszal.

Fotó: Unsplash/Oansen
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb súlyos buszbalesetről számoltak be az Egyesült Államokban, legutóbb Chicagóban történt halálos incidens. Egy ember életét vesztette, 22 másik pedig megsérült, amikor vasárnap az autós rossz irányban haladt, majd összeütközött egy városi busszal.

Nem sokkal reggel 6 óra előtt történt a tragikus baleset, a frontális becsapódás. Röviddel ezután az autó lángolni kezdett, a busz eleje pedig összeroncsolódott. A New York Post azt írja, az autót vezető férfi és két női utasa kritikus állapotban került kórházba. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Később az egyik utas életét vesztette, egyelőre nem világos, miért hajtott az autós rossz sávban. A rendőrség szerint a busz 12 utasát és a buszsofőrt ismeretlen sérülésekkel kórházba szállították. Hét másik utas viszont elutasította az orvosi ellátást.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.