Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

X-Faktor: kiderült, hogy a stábból ki hajtott Dallos Bogira, de végül nem járt sikerrel

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több érdekesség derül ki az X-Faktor kulisszái mögül, például arra is fény derült, hogy Puskás Peti mellett más is igyekezett elhódítani Dallos Bogit, ám végül nem járt sikerrel.

Kamarás Norbi a színpadon árulta el, hogy pár évvel ezelőtt az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetőjeként Dallos Bogira hajtott. „Tudtam, hogy ez lesz, tudtam, hogy ezért jöttél.” – mondta nevetve Puskás Peti, Dallos Bogi férje.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Az énekes még élesen emlékszik azokra a pillanatokra, amikor Norbi azt mondta, Bogi mennyire tetszik neki. „Egy egész évadot tettem arra, hogy Bogit megszerezzem, de akkor ti már a háttérben valamit kavartatok.”

Herceg Erika is becsatlakozott, és szerinte Peti jól tette, mert Bogi egy nagyon jó nő. Ahogyan Norbi fogalmazott, az élet végül másképp hozta a dolgokat, és azóta két és fél éve Odette a szerelme, akivel a Nyerő Párost is megjárták.

Norbi és Odette párosa elválaszthatatlan, ráadásul az X-Stage műsorvezetője nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert Magyarország egyik legszebb nője mellett élheti az életét, akiért csak úgy omladoznak a pasik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2