Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

X-Faktor: ilyen nincs, háttal énekelt a mentoroknak és a közönségnek (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ilyet sem láttunk még, de ez is csak azt bizonyítja, hogy ennyi év után is vannak olyan karakterek, akik meglepetést képesek okozni, méghozzá a legváratlanabb helyzetben.

Az X-Faktor mentorai több ezer versenyzőt láthattak már az évek alatt, emiatt is rendkívül intenzívek a válogatók. Sok olyan „tehetség” van, akik azt gondolják magukról, hogy a legjobbak, majd kiderül, hogy ez távolról sincs így.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Vannak furcsa kérések is a válogatókon, de arra egyáltalán nem számíthattunk, hogy az egyik versenyző konkrétan háttal a mentoroknak énekel, így a közönségnek is. Csurán Roxána még csak 23 éves, és a barátai jelezték neki, hogy már lehet jelentkezni a műsorba.

Nagyon-nagyon izgult, Gáspár Laci azonnal látta rajta, hogy meg van rémülve, de a lány közölte, akkora már sokkal jobb állapotban volt, mint korábban. A kedves és csinos lány elárulta, ez volt az első igazi színpadi próbálkozása, talán emiatt is izgult annyira.

X-Faktor: Csobot Adél elsírta magát Gáspár Laci miatt, szerinte ez most undorító volt

Cserháti Zsuzsától adta el az „Elfelejtett dalt”, ami az egyik legnagyobb és legszebb sláger. Laci is felkapta rá a fejét, mert tudja, hogy noha ez egy nagyon szép dal, egyúttal rendkívül nehéz is. Roxána megkérte az X-Faktor zsűrijét, hogy háttal énekelhessen.

Lapozó: 1 2