Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

X-Faktor: Csobot Adél elsírta magát Gáspár Laci miatt, szerinte ez most undorító volt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 17. - 07:04

Csobot Adélt mélyen megérintette az, amit Gáspár Laci tett, nem adott lehetőséget egy tehetséges fiúegyüttesnek, akikhez nagyon ragaszkodott volna az X-Faktor új mentora.

Nem mindig van egyetértés a mentorok között, és ez így szép, hiszen mindenki mást keres az X-Faktorban. Néha csak egy szavazaton múlik, hogy valaki kapjon egy új lehetőséget, és Csobot Adél nagyon szerette volna, ha a fiúk visszajöhetnének.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Adél látta bennük a potenciált, addig Gáspár Laci kevésbé, és nemet mondott. A srácok valóban nem voltak rosszak, megérdemeltek volna egy újabb lehetőséget, és Adél eleinte azt gondolta, tovább fognak jutni a srácok.

ByeAlex sem volt lenyűgözni, akárcsak Laci, és ezzel megindult a nagy vita. Laci kimondta a véleményét, és többek között az mondta, végig nagyon hamis volt a dal. „Én sokkal többre számítottam, nekem ez nagyon kezdetleges.”

Többen elkezdtek gratulálni Nádai Anikónak a babához, majd jött az üzenet

Laci megjegyezte, ő 14 évesen kezdte, és már akkor ilyen volt a zenekaruk, tehát ugyanott járhattak, csak messze fiatalabban, addig Adél szerint egy jó vezetőre van szüksége a srácoknak, és megkérdezte a közönséget, mit mondanak erre.

Lapozó: 1 2