X-Faktor: Csobot Adél riadt reakciója egy hollywoodi filmben is elmenne

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 23. - 12:33

Hollywoodi színészek nem tudtak ilyen drámaian riadt reakciót mutatni, ám ez most a valóság, Csobot Adél valóban megijedhetett, ebben semmi túlzás nem lehetett.

Ez egy rendkívül sűrű nyári időszak lehetett az X-Faktor stábjában, de hatalmas örömmel vághattak neki a munkának, miután a COVID-helyzet lehetővé tette, hogy megrendezzék a jubileumi évadot, amire oly sokan vártak.

Egy hiányzója már biztosan van a műsornak, mivel Dallos Bogi nem vállalta a folytatást, illetve a műsorvezető személye is változott. Csobot Adél azonban eddig remekül hozza a karaktertét, szórakoztató és nem rest visszaszólni Gáspár Lacinak.

Igen hamar kitört közöttük a feszültség, a könnyek sem maradtak el, de szerencsére később rendezték ezt a vitát egymás között. Később azonban még lehetnek viták, legalábbis 100%-osan ezt nem mernénk kizárni.

Nyerő Páros: így mentette meg Csuti Kulcsár Edinát, szenzációs volt (videó)

A válogatók mindig rendkívül izgalmasak, már csak amiatt is, mert ilyenkor olyan versenyzők is jelentkeznek, akiknek semmi közük a zenéhez, mégis tehetségesnek gondolják magukat, vagy a korábbi kudarc ellenére visszatérnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.