Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

X-Faktor: drámai képsorok, így békült ki egymással Csobot Adél és Gáspár Laci

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Volt egy pillanat, amikor Adél és Laci békét kötöttek, nem akarták egymást megbántani, de ez még nem zárja ki azt, hogy a jövőben ne legyenek viták közöttük.

Mivel nem egy ember értékeli a különböző produkciókat, hanem összesen négy, elkerülhetetlenek a viták és a feszültségek. Minden X-Faktor évadban láthattunk példát erre, ami a munka részét képezi, ez nem a show-ról szól.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Ezek a viták nem megjátszott viták, hanem sokszor éles ellentétek bizonyos kérdésekben. Nem minden mentor látja ugyanazt a tehetségekben, és néha erősen meg kell győzniük a másikat egy versenyző továbbjutása érdekében.

Csobot Adél pontosan tudja, milyen versenyzőnek lenni az X-Faktorban, hiszen sok esztendővel ezelőtt ebben a műsorban mutatkozott be. Dallos Bogi távozásával lehetőséget kapott arra, hogy mentor legyen, és ez hatalmas lehetőség.

DWS2: megvan az új kieső, Tóth Andi megrázóan jó volt, Dobó Kata majdnem búcsúzott

Adél nagy erővel vetette bele magát a munkába, ám igen hamar vitába keveredett Gáspár Lacival. Kisebb balhé tört ki közöttük, és Istenes Bence kedvese elsírta magát, nagyon ragaszkodott az egyik együtteshez, akiket el kellett küldeniük, többek között Laci miatt.

Lapozó: 1 2