Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Csodálatos formában van Vitányi Judit (fotók)

Fotó: Instagram/Vitányi Judit
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vitányi Judit is imád utazni, és az elmúlt időszakban ismét különleges helyeken járt, ahol számtalan fotó készülhetett róla.

Szerencsések vagyunk, mert Magyarországon rengeteg sztárt, hírességet, ismert embert láthatunk. Mind más és más egyéniségek, a bulvársajtónak bőven van miből táplálkoznia, ha sztorikról van szó.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Nyilván a hírességek egy része ennek nem mindig örül, Tóth Gabi például egy hosszabb videóban fejtette ki, miért nem igazak azok az állítások, miszerint eladta volna lánya betegségének történetét.

Az énekesnő egyértelműen tagadta ezeket a feltételezéseket, amik a közösségi médiában jelentek meg. Szerencsére a kislánya már sokkal jobban van, és ennél nincs is fontosabb Gabi számára, ugyanakkor fontos volt mindezt tisztáznia.

Vitányi Judit szintén a TV2 egyik sztárja, aki egy teljesen más területen dolgozik. Műsorvezetőként és híradósként vált ismertté, méghozzá országos szinten, és jól látni, hogy nagyon kedvelik őt az emberek.

Lassan a 10 ezer követője is meglesz az Instagramon, de nem görcsöl rá a témára, helyette önfeledten posztol, és megoszt pár érdekességet a nyaralásairól. A formája pedig továbbra is tökéletes, nem véletlenül irigykednek rá.