Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Mióta itt jártál:

Vitányi Judit 2023-ban is tökéletesen elegáns

Fotó: Instagram/Vitányi Judit
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vitányi Judit gyakorlatilag ott folytatja a 2023-as évet, ahol azt 2022-ben befejezte, továbbra is rendkívül elegáns.

A közösségi médiának olyan ereje van, ami gyakorlatilag semmihez sem hasonlítható. Döbbenetes számokat produkálnak ezek a platformok, melyek jócskán profitálnak a feltöltött tartalmakból.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az Instagram például minden idők egyik legjobb ötlete volt, mely gyakorlatilag képmegosztáson alapul. Sokszor a legegyszerűbb ötletek azok, amik később milliárdokat érnek, és ez dollárban/euróban értendő.

Magyarországon is elterjedt a platform, kevés olyan fiatalt találni, aki legalább a böngészés miatt nincs fent. Az idősebbek közül is sokan használják a rendszert, például kapcsolattartásra a Facebook helyett.

A hírességek sem maradtak ki a körből, akik általában nagy húzóerők, és nélkülük biztosan nem lehetett volna ekkora siker a platform. Ez tipikusan az az eset, amikor mindkét félnek jövedelmező a kapcsolat.

A magyar közszereplők ugyancsak használják az Instát, ahogyan Vitányi Judit is. A TV2 műsorvezetője az egyik legcsinosabb és legdivatosabb hírességnek mondhatja magát, aki 2023-ban is látványosan képviseli ezt a stílust.

Még több bulvár: Vadítóan tüzes dekoltázzsal tért vissza Gabriela Spanic