Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Vadítóan tüzes dekoltázzsal tért vissza Gabriela Spanic

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik legszexibb fotója jelent meg Gabriela Spanic-ról, aki nagyon elégedett lehet a végeredménnyel.

Gabriela Spanic-ot szinte minden földrészen ismerik, és nagyon sok rajongója van, többek között Magyarországon is. Hosszú évek óta az egyik legnagyobb telenovella-sztár, egy igazán kiváló színésznő, aki tele van energiával.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Abszolúte megtestesíti a latin nő személyét, és már a puszta megjelenésével felhívja magára a figyelmet. A Dancing with the Stars magyarországi évadai alatt szintén bizonyította, hogy mennyire erős a kisugárzása.

A magyar rajongók ugyancsak odavannak érte, és nagyon örültek, amikor a TV2 bejelentette, versenyzőként indul az első szezonban. A következő kettőben pedig zsűriként ugrott be, de ezzel a szereppel sem volt gondja.

Közben szép lassan beleszeretett Budapestbe, az itteni életbe, kultúrába, és gyakorlatilag borítékolható, hogy egy nap visszatér. Ha lesz Dancing with the Stars 4, csak remélni tudjuk, hogy valamilyen formában újra felbukkan a színésznő.

Spanic imádja a dekoltázserős ruhákat, amik erőteljesen emelik ki a vonalait. A látvány önmagáért beszél, mely egy olyan megjelenést kölcsönöz a karakterének, amivel gyakorlatilag lehetetlen versenyezni.

Még több bulvár: Minden idők talán legvonzóbb fotói jelentek meg Palvin Barbiról