Fantasztikus videókon csodálhatjuk meg a Huawei P50 mobiltelefonokat

Huawei
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 1. - 11:33

A kínai gyártó hivatalosan tegnap jelentette be a P50 és P50 Pro okostelefonokat, azóta pedig rengeteg videó bukkant fel a világhálón, melyeken az új készülékkel büszkélkednek.

A P50 párosa radikálisan újraszabott duálmátrix kameradizájnt kapott, amellyel a Huawei arra fókuszált, amiben a legjobbak – létrehoztak ugyanis egy olyan okostelefont, ami azon túl, hogy kinézetében übereli a konkurenciát, eszméletlen részletességű fotók és videók elkészítésére képes.

A Huawei P-sorozat mindig is az esztétikáról és a fényképekről szólt; az alábbi videók egyikében Bruce Lee, a Huawei vezérigazgató-helyettese és termékmenedzserre éppen arról beszél, miként tudták mindezt elérni az új sorozat esetében is.

A Huawei XD Optics és XD Fusion Pro Image Engine motoroknak köszönhetően olyan valósághű fotókat lőhetünk a mobillal, mint még soha. A realizmust az úgynevezett ISP technológia segítségével valósították meg, ami lényegében a környezet és a fénysugarak változásával párhuzamosan szabja át a színkompozíciót.

Mint ahogyan az Apple-nél és a Samsungnál már megszokhattuk, a Huawei is kihagyta a töltőt a dobozból, így a csomagolás rendkívül minimalisztikusra és kisméretűre sikeredett, amivel a környezetvédelmet célozták meg.

A pazar dizájn rengeteg rajongó szívét megdobogtathatja, így könnyen lehet, hogy minden idők legnépszerűbb Huawei-mobiljáról beszélhetünk – az igazság csak azután derülhet ki, ha piacra dobják a készüléket.