Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Emiatt pöccent be Verstappen Russellre az azeri sprintfutamon (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Max Verstappen talán nem gondolta, hogy George Russell ilyen agresszív lesz vele szemben a sprintfutam startját követően Azerbajdzsánban.

Max Verstappen első három versenye összességében igen jól alakult a Forma-1 2023-as szezonjában. A többhetes szünetet követően viszont azzal kellett szembesülnie, hogy a Ferrari nagyon gyors lett.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sokakat megdöbbentett az olaszok tempója, mivel eddig nem ezt látták tőlük. Nagyszerű teljesítményt nyújt Charles Leclerc, addig Carlos Sainz Jr. formája továbbra megkérdőjelezhető, hiába áll előrébb a bajnokságban.

Leclerc messze több pontot is gyűjthetett volna, egyszerűen balszerencsés volt. Most viszont megint az élről fog rajtolni, viszont nem lesz egyszerű dolga, már csak a két Red Bull miatt sem, akik gyorsak.

A szombati sprintfutam hozta a kötelezőt, a szurkolók sok akciót láthattak. Verstappen például hamar megérintette a falat, miután Russell betette mellé a Mercedest, amit nehezményezett, de nem akkor találkoztak utoljára.

Alább egymás alatt láthatjuk a két fedélzeti kamerás felvételt, ami tökéletesen bemutatja, mi is történt valójában. Russell nem hagyta magát a Mercedesszel, és finoman szólva sem kímélte az ellenfelét.