Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Ismét Forma-1-et nézhetünk a tévében, itt a csütörtöki menetrend

Azok, akik a Forma-1 szerelmesei, örülhetnek, hiszen hamarosan ismét pályára gurul a mezőny, ezúttal a Szaúd-Arábiai Nagydíjon.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy sok izgalomban lett volna részünk az évadnyitó Bahreini Nagydíjon, de ez még belefért, hiszen csak az első futamról beszélünk, ami akkor is szép, ha épp nincs harc a győzelemért. Verstappen hamar elhúzott az élen, és mögötte sem láthattunk túl sok kiélezett csatát, de legalább ezen a hétvégén is lesz Forma-1.

A bahreini programhoz hasonlóan Szaúd-Arábiában is már csütörtökön akcióba lendül a mezőny. Nem kizárt, hogy a hétvégén Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi a pályán, aki egy ideje a szaúdi bajnokságban játszik, imádja az F1-et, így elég kézenfekvő lenne, ha megjelenne a VIP-vendégek között, mint legutóbb Neymar, aki a rivális Al Hilal játékosa. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Az M4 Sport az eddig megszokottakhoz hasonlóan élőben közvetíti az eseményeket. 14 óra 15 perctől láthatjuk az első szabadedzés eseményeit, ami a hangolásról, a hosszabb etapokról fog szólni. Nem sokkal később, 16 órakor pedig az F2-es időmérőt rendezik meg, amit szintén élőben közvetít a sportcsatorna.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.