Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Élőben adja a tv az F1-es Japán Nagydíj futamát, megéri korán kelni

Érdemes lesz korán kelni vasárnap, mert a Japán Nagydíjon bármi megeshet, és nem kizárt, hogy ezúttal is lesznek váratlan helyzetek.

...svg content...Fotó: FRANCK ROBICHON
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Senkinek nem kell magyarázni, mennyire különleges a Japán Nagydíj, ami egyenesen utánozhatatlan. Elsősorban a rajongók miatt van ez így, akik igazi extra teljesítményt nyújtanak, és nem lehet felülmúlni őket, amit mindenkinek el kell ismernie.

Szerencsére a japánok sosem fogynak ki az ötletekből, és ezúttal is sokat készültek a hétvégére. Már nem kell sokat várnunk a futamra, ami akár nagyon izgalmas is lehet, és Verstappen a legutóbbi nullázása miatt még motiváltabb, máskülönben az is előfordulhat, hogy elveszíti az első helyét. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Meglátjuk, mit hoz a vasárnap, de annyit mondhatunk, megéri korán kelni, már csak a hangulat miatt is. Ha élőben szeretnétek követni az eseményeket, akkor nincs más dolgotok, mint reggel 7 órakor odakapcsolni az M4 Sportra, ahol szintén készülnek a versenyre.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.