Videón Verstappen és Russell ultra-kemény csatája, Max odaszólt (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Max Verstappen érthető módon nem hagyta magát, az azeri sprintfutam leintését követően sem, amikor számon kérte George Russellt.

Nem lehet azt mondani, hogy ez eddig Max Verstappen hétvégéje lenne, mindkét időmérőt Charles Leclerc húzta be a Ferrarival, ráadásul a Ferrari az elmúlt hetekben találhatott valamit, mert sokkal versenyképesebb.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Mivel még mindig a szezon elején járunk, ez akár az adott pálya karakterisztikájának is szólhat. Mindenesetre a Ferrari nagyon gyors, bár a szombati sprintfutamon nem tudta megtartani az első helyet a monacói.

Nagyobb meglepetés volt ennél az, hogy Sergio Pérez nyerte a versenyt, ami nagyban köszönhető volt annak is, hogy Verstappen gépe komolyabb károkat szenvedett, mint azt a videóban látni fogjátok.

Geroge Russellel csapott össze, nem is egy alkalommal. A Mercedes versenyzője sem volt szívbajos, addig a holland igyekezett visszavágni, ami végül megtörtént. Várható volt, hogy ennek lesz még folytatás a leintés után, és lett is.

Verstappen számon kérte Russellt, mert nem voltak messze attól, hogy mindketten kiessek. A brit versenyző inkább elsétált, amire ugyancsak volt reakciója a kétszeres világbajnoknak, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.