Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Vasvári Vivien: Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien tisztázta, az elmúlt években egy plasztika beavatkozást sem végeztek el rajta, és nincs is hasonló terve.

Vasvári Vivien az egyik legnépszerűbb hírességnek mondhatja magát, aki legutóbb Miamiból jelentkezett be. Nem sokkal korábban Ázsiában járt, ahol szintén egy több mint vonzó és trendi fürdőruhát viselt.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Vivi imádja a divatot, és tökéletes formája van ezekhez a szettekhez. Valamikor pedig egy új nadrággal nyűgözi le a követőit, akik már több mint 974 ezren vannak az Instagramon, így hamarosan meglesz neki az 1 millió követő.

A kétgyermekes sztáranyuka kezét három esztendő után kérte meg a párja, akinek boldogan mondott igent. A HOT! magazinnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy már évek óta nem volt plasztika beavatkozása.

„Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet, nem is tervezem, de nem ódzkodom tőle. Ha az embernek valamire szüksége van, amitől jobban érzi magát, akkor indokolt.” – idézte az RTL a cikkében Vivient.

Sosem tagadta, hogy voltak beavatkozásai, és azon a véleményen van, hogy nem szégyen szakemberhez fordulni. Fontos, hogy az ember kibéküljön önmagával, és ezek az operációk sokszor sokat segítenek abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.