Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Tökéletesen áll Vasvári Vivienen az új nadrágja, amit imád

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien már nagyon várta, hogy megérkezzen hozzá az új nadrágja, amit egyenesen imád, és kiválóan áll rajta.

Vasvári Vivien számára a 2023-as év rendkívül különlegesnek ígérkezik, és ez egy olyan esztendő lehet, mely minden eddiginél több boldogságot hoz. Egyelőre nem tudni, mikor lesz a nagy nap, de még az is elképzelhető, hogy ebben az évben.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Mint azt már mindenki tudhatja, Vivien párja megkérte a híres magyar modell kezét, aki természetesen igent mondott. Voltak nehezebb időszakaik, ám az élet mindig bizonyította, hogy egymás mellett kell lenniük.

Amikor az ember kap bizonyos jeleket, azokra mindig figyelni kell, és ha úgy dobban a szív, ahogyan azelőtt soha, vagy csak nagyon ritkán, igenis hallgassunk rá. Soha nem tudhatjuk, hogy mit hoz az élet, emiatt igenis meg kell becsülünk egymást.

Jó érzéssel tölt el bennünket, ha boldog párokat látunk, akik képesek egymás mellett fejlődni, megbocsátani, és új szintekre eljutni. Vivien és szerelme boldogan haladnak előre, immáron menyasszonyként és vőlegényként.

Vivien nem feledkezik meg a követőiről, akik lassan már 840 ezren vannak az Instagram oldalán. Most a legújabb nadrágját mutatta be, ami tökéletesen áll rajta, és a rajongók tetszését is elnyerte a darab.

Még több bulvár: Nem lehet betelni Penélope Cruz természetes szépségével