Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Falatnyi bikiniben mártózott meg Vasvári Vivien a dzsungel szélén

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Káprázatos helyen élvezte a napsugarakat Vasvári Vivien, méghozzá egy extra bikiniben, ami rendkívül jól áll neki.

Vasvári Vivien az egyik legformásabb hazai hírességünk, ehhez kétség nem férhet. Ezt még azok is elismerhetik, akik nem kedvelik a karakterét, miközben nyilván mindenkinek más és más az ízlése, ha a női formákról beszélünk.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Mindamellett, hogy Vivien egy rendkívül vonzó nő, csinos is, és úgy állnak rajta a ruhák, mintha egy magazinból lépett volna elő. Nemigazán látni rajta ugyanazokat a szetteket, és sok különböző stílusban jelent már meg.

Minden eseménynek megadja a módját, ahogyan annak is, ha csak egy egyszerűbb programra indul meg. Az utazások alatt pedig abszolúte magasabbra teszi a lécet, és ilyenkor előkerülnek azok az extra bikinik, amikkel már a nyarat hívogatja.

Magyarországon várnunk kell pár hónapot, míg a hőségriadó közelébe kerülünk, de ha ránézünk a Vivienről készült bikinis fotókra, akkor abszolúte megjön az ember nyári hangulata. Remek tippeket is adhat a női társainak az új szettek kiválasztásához, hiszen minden évben változik a szezon.

Most épp a világ másik felén igyekszik barnulni, és mint mindig, most is nagyon stílusosan vonzza magára a napsugarak figyelmét. Egy igazán extra bikinit választott hozzá, aminek a tervezése önmagáért beszél, miközben kihangsúlyozza Vivi egyéniségét.

Még több bulvár: Görög Zita élete egyik legkülönlegesebb élményén van túl Dubajban