Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Görög Zita élete egyik legkülönlegesebb élményén van túl Dubajban

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita tudta jól, hogy Dubaj felejthetetlen nyaralást hoz magával, és így is lett, a család minden tagja élvezi a pillanatokat.

Folytatódik a trend, nemcsak a hírességek között, bár nagy szerepet játszanak abban, hogy a civilek is útra keljenek. Mindig izgalmas látni, merre utaznak a sztárok, és nem ritka, hogy nagyon messzire repülnek.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Többen úgy vannak vele, ha már repülnek, akkor menjenek messzire, akár a világ másik felére. Korábban így tett Sarka Kata, Vasvári Vivien és Majka is a családjával, mindannyian egy rendkívül különleges pihenésen vettek részt.

Görög Zita is elhagyta Európát, bár ő kevesebbet utazott, de így is felejthetetlen élményben van része. Régóta tervezték, hogy télből nyárba mennek, amit Dubaj abszolúte megad számukra, köztük a hatalmas felhőkarcolójával.

„Burj Khalifa ! A felfoghatatlan magasság! Mintha 14 db 10 emeletes épületet tennénk egymásra.” – írta izgatottan a posztjában Zita a nagy élményt követően, amit biztosan nem fog elfelejteni, és ez egy olyan hely, ahová visszavágyik az ember.

„Csak kicsit luxibb, kb. 70 másodperc alatt ér fel a 125. emeletre. Hihetetlen, hogy Dubai 20 éve szinte csak homokból állt. Egyszer tényleg látni kell, de bevallom legjobban a sivatagot várom, ahol sandboarding és tevegelés vár, meg egy kis rally a dűnéken.”

Még több bulvár: Schobert Norbi megint tisztázta, semmilyen csalás nem történt a Farm VIP 3-ban