Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Schobert Norbi megint tisztázta, semmilyen csalás nem történt a Farm VIP 3-ban

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nagyon egyértelművé tette, hogy nem történt csalás a döntőben, ráadásul nemigazán segített neki, hogy megnézte Smaltig Dalma kirakóját, magától jött rá a dolgokra.

Norbi legutóbb a Dikh Rádiónak és a Borsnak adott interjút, melynek ideje alatt arról is beszélt, hogy a Farm VIP 3 alatt folyamatosan áramoltak felé a pozitív vélemények, és nagyon meglepte a sok szeretet, amit a nézőktől kapott, mert nem számított rá.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A finálét követően ez változott, és elismerte, csak kapkodta a fejét, mert pontosan látta, hogy a sok gratuláció mellett már a negatív hangok is megérkeztek. „Ezek többnyire arról szóltak, hogy csaltam a döntőben és ez őszintén meglepett, és persze nem is esett jól, hiszen meg sem fordult a fejemben, hogy a játékok során bárhol mismásoljak, vagy tisztességtelen előnyhöz jussak.” – idézte a Bors Norbit.

Hozzátette, az sem fordult meg a fejében, hogy lesznek emberek, akik csalással fogják vádolni. Később rájött, mindig lesznek olyan emberek, akik másképpen fognak gondolkozni, bárhogyan is teljesítsen.

Nem Dalma kirakósa segített Norbinak

„Csinálhattam volna én akármit, akkor is célponttá válok bizonyos emberek, vagy embertípus szemében, így mára már elengedtem ezt a dolgot, és ha nem is nevetek a kommenteken, de nem veszem magamra, mert én tudom, hogy fair játékot játszottam végig.” – emelte ki.

Tisztázta, ugyan valóban megnézte a döntőben, Dalma hogyan rakta ki a puzzle-t, az nem volt szabálytalan, mivel a korábbi játékokban is volt mód erre. A társa azt is megtehette volna, hogy összekeveri az elemeket, de nem tette, így amikor végzett, gyorsan továbbállt.

Noha Norbi valóban átnézett Dalma kirakósára, nem az segítette őt tovább, hanem az, hogy rájött, az oldalával kell kezdenie. Utána már minden könnyebb volt, és szép lassan elkezdte ledolgozni a hatalmas hátrányát.

Ami pedig az utolsó feladatot illeti, kiszólt a stábnak, hogy tekerheti-e kézzel a kapunyitó szerkezetet, mert az letört. Erre egyértelmű igen volt a válasz, ráadásul így sokkal nehezebb dolga volt, mint alapesetben.