Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vasvári Vivien különleges nyári szettje egy elegáns helyről

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien nagyon nagy tempóval közelít az 1 millió követő felé, amit valószínűleg méltó módon fog megünnepelni.

Nem sokan mondhatják el magukról magyarként, hogy már 1 millió követő felett járnak az Instagram oldalon. Palvin Barbi gyakorlatilag verhetetlen ebben, a világhírű modell egészen elképesztő számokat produkál, és csodálatos formában van.

Soron kívül Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú riasztást, jégeső is lehetséges

Vasvári Vivien sem panaszkodhat, hiszen közel 975 ezer követővel hamarosan nagyon közel kerül ahhoz, hogy elmondhassa magáról, 1 millióan követik. A híres magyar médiaszemélyiség nemrég Miamiba utzott, és egy extrán vonzó fürdőruhában köszönt be.

Miamiban kissé más az idő, mint idehaza, és míg nálunk beköszöntött a tél, addig a világ másik felén elegendő egy póló. Vivient ritkán látatjuk pólóban, nagyon elegánsan öltözködik, és az apró részletek rajongója.

Ha valaki ennyire odafigyel az apró részletekre, az általában az élet más területein is precíz. Vivien emellett rendkívül kitartó, mint azt láthattuk a Farm VIP ideje alatt, amit a dobogó legalsó fokán zárt legjobb női versenyzőként.

Vivient számtalan különleges ruhában láthattuk már, ezúttal egy elegáns helyszínről üzent, és mint mindig, nagyon stílusosan, csinosan tette ezt meg. Legutóbb a zöldes árnyalatra szavazott, ami ugyancsak remekül áll neki.