Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Tuvic Aleksandra párja azt hitte, a 19. században volt az Aranybulla

Tuvic Aleksandra párja, Gelencsér Kornél nem tudta, mikor volt az Aranybulla, így a feladatot sem tudta teljesíteni.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gőzerővel zajlanak az események a Párharcban, és hamarosan ismét távoznia kell egy párosnak. Nemazalány már nincs játékban, és Armand elárulta, nem sokkal a kiesésüket követően szakítottak.

Gáspár Győző közben óriási show-t csinál, szeánszot tartott, amit nagyon élveztek a többiek. Győzike azt már kevésbé, amikor egy siklót kellett a szájában tartania, mialatt Tuvic Aleksandra nyelvtörőket teljesített. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Hála Győző kitartásának, meg tudták csinálni a feladatot. Ezután következett a koporsós rész, amikor is Gáspár Beát bezárták, majd Kornélnak kellett őt kiszabadítania, de ehhez ismernie kellett az Aranybulla évszámát.

Könnyű megjegyezni az 1222-es évszámot, viszont Kornél ennek még csak a közelében sem járt. Először a 19. századra gondolt, amivel finoman szólva is messze volt a megoldástól, még akkor is, amikor Stohl András közölte vele, a középkor idején kellene kutakodnia.

Miután Kornélnak esélye sem volt arra, hogy kitalálja az évszámot, Stohl úgy döntött, leállítja a játékot, mert így annak már semmi értelme nem volt, amivel újabb fontos pontot veszített az indiánok csapata.