Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Mint fogalmazott, „amit ők előadnak, abból vidéken nem lehet megélni”.

...svg content...Fotó: MTI/Vajda János
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Pénzem kevés van, de úgy látom te képes leszel elszedni tőlem, amim van” – fogalmazott Lázár János közlekedésügyi államtitkár egy beszélgetés során, amelyet Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz főpolgármester-jelöltjével folytatott. Erre a volt kormányszóvivő mosolyogva úgy felelt: „Nagyon boldog lennék, ha elszedhetném a budapestiek számára”.

Lázár János szerint egy határozott vezetésre van szükség, egy olyan karakterre, aki erre kész és képes. Úgy gondolja, hogy Szentkirályi Alexandra ez a személy, míg a kihívói, ellenfelei kapcsán azt mondta: „Azok olyan férfiemberek, akik egyébként vidéken nem tudnának boldogulni, mert amit ők előadnak, abból vidéken nem lehet megélni”.

Elmondása alapján „itt egy talpraesett nőre van szükség ahhoz, hogy rendet tegyen”. Ezt követően Lázár János azzal folytatta: „Általában be szokott jönni, ha bénázó férfiak vagy nem tudom kik helyett átveszi egy nő az irányítást. Úgyhogy rám mindenképpen számíthatsz”. A beszélgetésről egyébként videó is készült, ami a főpolgármester-jelölt Facebook-oldalán tekinthető meg.

Mint azt korábban megírtuk, Szentkirályi Alexandra korábban azt mondta, „nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről”. Majd később bejelentette, miszerint megegyeztek Lázár Jánossal, amely által a BKK-BKV 15 ezer dolgozója is részesülhet vállalati országbérletben 1250 forintért.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.