Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Trump számára az N-betűs szó mostantól azt jelenti, nukleáris

Donald Trump korábbi amerikai elnök mosolyog, miközben beszédet mond egy kampányrendezvényen az Észak-Karolina állambeli Selmában 2022. április 9-én. MTI/AP/Chris Seward
not image

Borbély Fanni

2022. április 14. - 13:58

Donald Trump ismét felejthetetlen módon nyilvánult meg: kijelentette, hogy azt a bizonyos N-betűs szó mostantól a nukleáris szót jelenti számára.

Donald Trump egyébként is fura kijelentéseiről híres, és most sem kellett csalódnunk ebben a szériában: a volt elnök egy nemrég megrendezésre került rendezvényen azt találta mondani, hogy “nekünk van a legnagyobb nukleáris arzenálunk ezen a világon… ismeritek – én úgy hívom, az N-betűs szó” – idézte a Business Insider.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ezt követően megpróbálta kifejteni ezen csavaros gondolatmenetet, s kijelentette, nem, igazából nem arra a bizonyos N-betűs szóra gondolt, ő tényleg a nukleáris kifejezést érti mostantól ezalatt. A furcsa megszólalás, melyben megkísérelte az N-betűs szót nukleárissá átnevezni, nem járt túl nagy sikerrel, ráadásul még meg is dicsérte Oroszországot, amiért “olyan csodálatos ország”.

Trump még márciusban, a Fox Business Newsnak adott interjújában közölte először, hogy át akarja nevezni azt a bizonyos szót, azt állítva, hogy beszélgetéseik során Putyin folyamatosan az N-betűs szót használta a nukleáris kifejezés helyett. Ezen kijelentések azonban nem arattak osztatlan sikert, ráadásul Trump közeli munkatársai, de még családtagjai is azzal vádolták, hogy direkt használta a rasszista szitokszót.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.