Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

További Hírek

Oroszország első embere nem árulta el, honnan származnak ezek az információk, ugyanakkor igencsak érdekes részleteket osztott meg.

A jelentések szerint gyakorlatozni kezdtek az orosz nukleáris erők, nem sokkal azután, hogy az Egyesült Államok fontos bejelentést tett.

Jen Psaki kijelentette, Joe Biden továbbra sem hajlandó amerikai csapatokat küldeni Ukrajnába, ezt pedig az amerikaiaknak is el fogják ismételni.

Egyes tisztviselők szerint rendszeresen tájékoztatják az amerikai védelmi minisztert az esetleges orosz nukleáris lépésekről.

Egy professzor úgy véli, hogy jelenleg képes arra, hogy kis számú nukleáris fegyvert használjon az Egyesült Államok ellen. 

Az ukrán elnök szerint az orosz atomtámadásra vonatkozó információk „akár valósak is lehetnek, így nemcsak Ukrajnának, hanem az egész világnak aggódnia kellene”.

Az ukránok elnöke szerint a lehetséges forgatókönyvek között szerepel, hogy Oroszország nukleáris vagy vegyi fegyvereket vet be Ukrajna ellen.

Donald Trump ismét felejthetetlen módon nyilvánult meg: kijelentette, hogy azt a bizonyos N-betűs szó mostantól a nukleáris szót jelenti számára.

Egy forrás szerint a lépés szándékos megfélemlítés volt az oroszok részéről, akik több géppel léptek be a légtérbe.

Az ukránok által közzétett videóban állítólag orosz nukleáris szakemberek szerepelnek, akik Moszkvát bírálják a háború miatt.