Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Mióta itt jártál:

További 30 napig őrizetben marad Andrew Tate

Fotó: MTI/EPA/Robert Ghement
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az influencer már december 29. óta őrizetben van, miután a hatóságok nemi erőszak és emberkereskedelem gyanújával letartóztatták.

A Sky News jelentése szerint Andrew Tate és testvére, Tristan is egészen február 27-ig marad előzetes letartóztatásban, miután egy román bíróság az őrizet meghosszabbításáról döntött. A testvérek ellen jelenleg szexuális erőszak és kizsákmányolás vádja miatt folyik a nyomozás.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A bíró pedig úgy határozott, hogy további 30 napig őrizetben kell maradniuk a rendőrségi nyomozás idejére. Mint ismert, a botrányhőst december 29-én tartóztatták le Bukarestben, szervezett bűnözői tevékenységet folytató csoportban való részvétel, emberkereskedelem, valamint szexuális erőszak vádjával.

A testvérek mellett két nőt is őrizetbe vettek az ügyben, ám mindannyian tagadják az ellenük felhozott vádakat. A román hatóságok a múlt hét folyamán több luxusautót is lefoglaltak Tate bukaresti villájában.

A 36 éves brit-amerikai állampolgár jelenleg 4,4 millió követővel rendelkezik a Twitteren, és csak ott, mivel nőgyűlölő kijelentései miatt már minden más platformról letiltották.

A Tate fivérek az ügyészek szerint az ilyen körökben már ismert toborzó gyakorlatot alkalmazták: elcsábították áldozataikat, majd azt hazudták nekik, hogy kapcsolatot akarnak.