Tóth Gabi új frizurája nagyon vagány lett

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekesnő az otthonlét alatt egy új frizurával állt elő, ami bizonyos szempontból teljesen más, mint amit az utóbbi időben megszoktunk, de így is vagány.

Nem lehet kérdés, hogy Gabi az egyik legvagányabb sztáranyuka, aki gyermeke megszületése óta sokat változott. Nyilvánvalóan a fontossági listája is átalakult, mivel a gyerek azonnal az első helyre került.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a karrierje háttérbe szorulna, bár a koronavírus miatt ő sem tud mit tenni. Ezt az időt arra használhatja fel, hogy a nap 24 órájában a gyermekével legyen, és jó látni azt, hogy milyen boldoguk együtt.

Gabi ugyanaz a vadóc csajszi maradt, mint régen, azzal a különbséggel, hogy letisztult a karaktere. Közben igen komoly támadások érték egyes témák vagy vélemények miatt, és valószínűleg lesznek még hasonló események az életben.

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

A híresség velejárója az, hogy az ember néha „céltábla” lesz, erről akár már könyvet is írhatna. A vagány anyuci egy ideje teljesen más frizurát hord, amivel anno igen nagy feltűnést keltett, de már mindenki hozzászokhatott.

Most változtatott rajta, amivel gyakorlatilag az arcvonásai is mások lettek. Néha kell egy kis változatosság, ami jót tesz az ember lelkének, hiszen minden változik körülöttünk, és tartanunk kell a tempót.