Dollár
392,73 Ft
Euró
399,09 Ft
Font
473,33 Ft
Bitcoin
23,951 $

Tóth Gabi új frizurája nagyon vagány lett

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. március 22. - 01:05

Az énekesnő az otthonlét alatt egy új frizurával állt elő, ami bizonyos szempontból teljesen más, mint amit az utóbbi időben megszoktunk, de így is vagány.

Nem lehet kérdés, hogy Gabi az egyik legvagányabb sztáranyuka, aki gyermeke megszületése óta sokat változott. Nyilvánvalóan a fontossági listája is átalakult, mivel a gyerek azonnal az első helyre került.

Soron kívül Rubint Réka még éjjel is gyakorol Balin a Dancing with the Stars-ra, hatalmas benne a potenciál

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a karrierje háttérbe szorulna, bár a koronavírus miatt ő sem tud mit tenni. Ezt az időt arra használhatja fel, hogy a nap 24 órájában a gyermekével legyen, és jó látni azt, hogy milyen boldoguk együtt.

Gabi ugyanaz a vadóc csajszi maradt, mint régen, azzal a különbséggel, hogy letisztult a karaktere. Közben igen komoly támadások érték egyes témák vagy vélemények miatt, és valószínűleg lesznek még hasonló események az életben.

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

A híresség velejárója az, hogy az ember néha „céltábla” lesz, erről akár már könyvet is írhatna. A vagány anyuci egy ideje teljesen más frizurát hord, amivel anno igen nagy feltűnést keltett, de már mindenki hozzászokhatott.

Most változtatott rajta, amivel gyakorlatilag az arcvonásai is mások lettek. Néha kell egy kis változatosság, ami jót tesz az ember lelkének, hiszen minden változik körülöttünk, és tartanunk kell a tempót.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.