Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Ilyen lett Tóth Gabi új szemöldöke (fotókkal)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. szeptember 19. - 16:19

A híres énekesnő ismét elkezdett posztolgatni a közösségi oldalán, ezúttal a szemöldöke kapcsán írt pár boldogabb sort.

Tóth Gabi teljesen érthető okokból vonult a háttérbe a közösségi médiában, ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy abszolúte inaktívvá vált volna. Nyilván messze kevesebbet posztol, mint korábban, de időről időre kitesz valamit az oldalára.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Pár nappal korábban a testvérével közösen jelent meg egy bejegyzsében, most pedig a szemöldöke kapcsán tért vissza. Sokan tetováltatják a szemöldöküket, és sokan igyekeznek megtalálni a lehető legjobb szakembert.

Láthattunk már olyan munkákat, amiktől égnek állt hajunk, de itt egy újabb példa arra, hogy milyen profi lehet valaki ezen a területen. Gabi több mint elégedett, és azt kell mondjuk, nagyon látványos, precíz, rendkívül minőségi lett a végeredmény.

„Elmondani nem tudom, hogy mennyire vártam már ezt a napot. @dora_hollos csodálatos szemöldököt varázsolt nekem.” – írta rendkívül boldogan a posztjában a Sztárban Sztár leszek! mestere.

Ezekből biztosan elege van Tóth Gabinak, Majka próbált segíteni neki

„Nagyon alaposan nézzétek meg, hogy kihez mentek szemöldököt tetováltatni, mert kevesen vannak, akik szépet,természeteset alkotnak! Dorának arany kezei vannak. Hálás vagyok nagyon.” – folytatta a bejegyzését.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.