Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Elgázolt egy embert a Szegedről Budapestre tartó vonat

Tragikus kimenetelű vonatbaleset miatt leállt a vonatközlekedés Kecskemét és Katonatelep között.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset

Kiss László

Szerkesztő

A Mávinform tájékoztatása szerint a Szegedről Budapestre tartó Napfény InterCity (IC 733), amely Kecskemétről 18:55-kor indult tovább, elgázolt egy embert Kecskemét közelében. A baleset miatt a vonatközlekedés szünetel a Kecskemét és Katonatelep közötti szakaszon, a helyszínelési munkálatok várhatóan késő éjszakáig eltartanak.

A vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt a Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszra, hogy segítse az utasok továbbutazását, ám a baleset érinti a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon közlekedő vonatokat is, amelyek esetében hosszabb menetidőkre kell számítani. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A Mávinform későbbi frissítése szerint a gázolásban érintett vonat utasait a Katasztrófavédelem munkatársai segítették leszállítani, majd a kecskeméti állomásra vitték őket, ahonnan pótlóbuszokkal folytathatják útjukat Budapest felé.

A Kecskemétről Külsőhalasra induló InterRégió (7801) bevárja az átszálló utasokat, ami várhatóan 40-60 perces késést okoz a vonat teljes útvonalán.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.