Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Nicole Scherzinger leleplezte aktuális bikiniformáját (videó)

Elnézve a videót, mindenki számára összeállhat a kép, Nicole Scherzinger miért is olyan vonzó, és a 40-es éveiben is klasszis a formája.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger a 70-es évek végén, 1978-ban látta meg a napvilágot, így a 80-as évekről is éles emlékei lehetnek, ami egy több mint legendás évtized volt. Június végén ünnepli a 46. születésnapját, de még azon is meglepődnénk, ha valaki azt mondaná róla, hogy 36-nak néz ki, mert még ennél is fiatalosabb.

Ugyan kedveljük őt, nem lehet azt mondani, hogy elfogultságból néznénk rá ilyen fiatalosan. Egyszerűen valóban ennyire fiatalos, és évről évre egyre többet hoz ki magából, amit csak magának köszönhet. A végén mindig mi hozzuk meg a döntést, nem érdemes sokat várni a fejlődéssel, mert csodálatos dolog. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Sokan úgy élik le az életüket, hogy egy percet sem sportoltak, ami szomorú. Kifogások mindig vannak, noha a rendszeres sport az egész életünket megváltoztathatja, ez messze nemcsak a külsőről szól. Sokkal több, és a munkánkra is hatással van, akár sokkal több pénzt is kereshetünk, mert a sport serkenti az agyműködést, határozottságot ad, és így tovább.

A 45 éves Nicole Scherzinger pedig a mozgás, a sport szerelmese. Saját edzőterme van, megengedheti magának mindezt, amivel rengeteg időt spórol meg, és elkerüli, hogy olyan fotók készüljenek róla, amiket nem akar. Amikor az ember luxusban él, nem hátrány egy ilyen kényelmes és modern terem.

Nicole most azt mutatta meg, többek között milyen gyakorlatokat végez. Ezek a gyakorlatok által válik igazán formássá, és nem is lehet kérdés, hogy az egyik legformásabb sztárról beszélünk, akit sokan szeretnek. Különlegesek a vonalak, amiket magénak tudhat, le a kalappal előtte, hogy ilyen kitartó.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.