Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,14 Ft
Euró
396,49 Ft
Font
470,95 Ft
Bitcoin
67,027 $

Nicole Scherzinger bikinis videója az új sláger

Jelenleg nincs látványosabb Nicole Scherzinger új bikinis videójánál, a világhírű énekesnő minden eddiginél jobb formában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok egy része folyamatosan edzésben van, így tesz Lil G is, a fiatal rapperlány, akit rengetegen követnek a közösségi médiában. Nem kicsit pattintotta ki magát, ami egyúttal az új szenvedélye, igazi versenyzővé szeretne válni, de ez nem jelenti azt, hogy hátat fordítana a zenélésnek, távolról sem.

Radics Gigi ugyancsak nagyon nagy formának örvend, az ismert és méltán elismert énekesnő mondhatni tökéletesen néz ki. A fiatal édesanya rendkívül elegáns, formás, és a követők is látják rajta a változást. Ez nemcsak a megjelenésre igaz, sokat erősödött lelkileg a Dancing with the Stars óta, és nyitottabbá is vált. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Rubint Réka pedig tartja a topformáját, amire talán Schobert Norbi még büszkébb, mint ő. Csodálattal van a felesége iránt, és valóban, Rékánál nehéz lenne sokkal fittebb hírességet találni Magyarországon. Az élete az edzés, a folyamatos sport, a fejlődés, a mozgás szeretete, és úgy tűnik, Schobert Lara lehet az utódja.

Tolvai Renit sem kell félteni, ő is a rendszeresen sportolók közé tartozik, és döbbenetesen szexi. Egyértelműen az egyik legvonzóbb sztár, akiért odavannak a férfiak, tömegével bókolnak neki, ezrek hívnák randira. Reni élete formájában van, és valószínűleg a nyári szezonig még tovább fog fejlődni, ebben biztosak vagyunk.

Ha pedig a világsztárok háza táján nézünk körül, érdemes megnéznünk Nicole Scherzinger legújabb bikinis videóját. Fergetegesen néz ki, és szintén a legvonzóbb sztárok között tartják számon, és nem alaptalanul. Nem fog rajta az idő, csinosabb, vonzóbb, szebb mint korábban volt, és ezt a szerelmének is köszönheti, aki egy ideje a vőlegénye.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.