Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Így tökéletesíti Tolvai Reni a rendkívül vonzó formáját (videó)

Tolvai Reni nagy hangsúlyt fektet a fenékformálásra is, mint általában az lenni szokott a nők legnagyobb részénél.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyes nők azonban átesnek a ló túlsó felére, és szinte csak fenékre edzenek, ami egy idő után igencsak bután tud kinézni. Ugyanez igaz a férfiak egy részére is, akik szinte csak karra edzenek, miközben arra sem fordítanak figyelmet, hogy fogyjanak a hasukból. Emiatt számtalan furcsa összképet láthatunk odakint, ami nem egészséges.

Messze egészségesebb a testnek, ha az egész testünket átmozgatjuk, és nemcsak fenékedzéseket, valamint karedzéseket végzünk. Kínos is tud ez lenni, és mint mondtuk, ennek elsősorban egészségügyi okai vannak, bár a megjelenés is fontos, mert az elnagyolt, aránytalan formák sokszor inkább viccesek. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Tolvai Reni külön edzéseket végez, például karra, vállra, hátra, lábra, és így tovább. Ez a normális, ez a követendő példa, és láthatjuk, hogy az énekesnő milyen szenzációsan néz ki. Szavakat is nehéz találni arra, mennyire vonzó Reni, akit sokan szeretnének látni a Megasztár 2024-es évadában, ami egy nagy visszatérés lenne számára.

Hamarosan kiderül, kik azok a sztárok, akik beülnek a zsűri székbe, és nem kizárt, hogy egy teljesen új zsűri áll össze a Sztárban Sztár leszek!-hez képest. Miután Majka és Pápai Joci már az RTL-t erősítik, így még inkább adott a csere. Tóth Gabi egykori megsztárosként szintén esélyes lehet, akárcsak a korábbi győztesek.

Reni győztesként fejezte be a műsort, ami beindította a karrierjét, és azóta éles emlékei lehetnek a tehetségkutatóról. Nagy változásokon ment keresztül, felnőtt, és jobb nő, mint valaha, amit csak magának köszönhet, mert kitartó maradt. Ha kíváncsiak vagytok Reni edzésére, arra, hogyan formálja magát, akkor csak kattintsatok erre a linkre a videóért.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.