Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Mérhetetlenül dögös fotók jelentek meg Lil G-ről

Lil G, a fiatal magyar rapperlány nem kicsit gyúrta ki magát, amire nagyon büszke lehet, és még messze nem hozta ki magából a maximumot.

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G fiatalon vált ismert emberré, sztárrá, aminek van előnye, és hátránya is. Sokáig csak a hátrányait láthatta ennek a rengeteg támadással, bántással, amiket megtanult kezelni, ugyanakkor sosem felejt. Jobb is nem felejteni, mert azok az emberek, akik egyszer bántották, súlyos csalódást okoztak, aligha lehetnek a barátai.

A rapperlányt nem kell félteni, mindig kész beleállni a vitákba, azonban azokat inkább kerüli. Van jobb dolga is ennél, például edzeni, mert a testépítés lett a legújabb szenvedélye, ami szintén jól áll neki. Sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, és miután profik segítik a felkészülését, minden adott lehet számára. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Igazi önbizalomnövelő a formája, és ha beáll a tükörrel szemben, pontosan láthatja azt, hogy a kemény, áldozatos munka mennyire kifizetődő. Szereti ezt csinálni, és soha ezelőtt nem volt olyan dögös, mint most, amit az alább látható bejegyzésben is láthatunk, egyszerűen maga az erő, az energia, a pozitivitás.

„Az erős embert mindenki csodálja. Folyton azt hallja milyen jó, hogy ilyen erős és hogy ennyi mindent kibír. Az erős ember pedig csak mosolyog csendben, megvonja a vállát és továbbmegy.” – írta a posztjában a fiatal rapperlány, aki továbbra is nagy erővel készül a testépítői karrierjére, amiben megtalálta a saját útját.

„Mert erősnek lenni fájdalmas. Az erőt mindig megelőzte a gyengeség és azok a pillanatok amikor azt érezte nincs tovább. Az erős ember megjárta a poklot, átélte az élet legnagyobb fájdalmait, feladott már ezernyi reményt és ezekből merített erőt! Soha ne legyél féltékeny egy erős emberre!” – tette hozzá a posztjában.

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.