Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,04 Ft
Euró
394,29 Ft
Font
457,73 Ft
Bitcoin
64,275 $

Radics Gigi formája minden képzeletet felülmúl

Radics Gigi nagyon nagy formában várhatja a nyári szezont, és addig még mindig van jó pár hét a felkészülésre.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Radics Gigi a fiatalkora ellenére igen komoly utat járt be a zeneiparban, és szintén egy tehetségkutatónak köszönheti azt, hogy országosan is ismertté vált, ráadásul rendkívül fiatalon. Óriási lehetőséget kapott ezzel, és többek között az Egyesült Államokban is bontogatni kezdte a szárnyait, ahol megismerkedett pár nagynevű szakemberrel.

Ezek a kapcsolatrendszerek idővel még jól jöhetnek, és Gigi a hangja alapján abszolúte nemzetközi karriert érdemelne. Nem mellesleg a megjelenése is megvan hozzá, de nyilván ez nem ilyen egyszerű. A szerencse is komoly szerepet játszik abban, hogy valaki a hazáján kívül is nagy sikereket tud elérni, akár a zeneiparban. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Ha már tehetségkutatók, említsük meg a TV2 hatalmas bejelentését, ami a lehető legjobbkor jött. Az elmúlt években a Sztárban Sztár vitte a prímet, de most, hogy Majka és Pápai Joci az RTL-hez szerződött, még inkább aktuálissá vált, hogy valami újjal rukkoljanak elő, ugyanis a Megasztár visszatér, hosszú szünet után idén újra képernyőre kerül, aminek sokan örülnek.

Egyelőre nem tudni, kik lesznek a zsűritagok, de nem kizárt, hogy Radics Gigi szerepelt kaphat. Kiváló és abszolúte hiteles zsűri lehetne, aki mindent tud a műsorról, és a tapasztalatai sokat segíthetnek. Láthattuk, hogy a Dancing with the Starsban is mennyire népszerű volt, így nem lepődnénk meg, ha Gigi lenne az egyik befutó.

Gigi olyan formában van jelenleg, hogy csak a szavakat keressük. Egy rendkívül vonzó nő, aki megérdemli a szerelmet, de hogy az mikor talál rá ismét, nem tudni, néha szükség van olyan időszakra is, amikor egyedül van az ember. Az alább látható fotó is megmutatja, hogy Gigi csodálatosan néz ki, és nincs oka aggódni.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.