Tóth Gabi és férje egy rendkívül fontos dologra hívta fel a figyelmet

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 14:36

Ez olyasvalami, ami szó szerint életet menthet, és minden szülőnek nagyon hasznos lehet, mert bármikor megtörténhet a baj.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon tudatosan készültek fel a szülői szerepre. Tették ezt annak érdekében, hogy a gyermekük egyrészt mindent megkapjon, amire csak szüksége van, semmiben ne szenvedjen hiányt, illetve maximálisan fel legyenek készülve a különböző helyzetekre.

Ennek kapcsán egy fontos dologról szerettek volna beszél, ami sok szülőt vagy gyerekvállalás előtt állót érinthet. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor következik be egy olyan esemény, amikor nagyon higgadtnak kell lennünk, amivel életet menthetünk, saját gyermekünk életét.

„Egy fontos dologról szeretnék nektek most beszélni, ami sok szülőt vagy gyermekvállalás előtt állót érdekelhet.” – kezdte a posztjában az Instagram oldalán, ahol nemrég az első szinkronszerepéről mutatott meg egy részletet.

„Tudtátok, hogy van csecsemő és gyermek elsősegélytanfolyam?” – tette fel a kérdést Gabi, rámutatván arra, hogy ez a tanfolyam számos életet menthet meg, mert néha a szülő hirtelen nem tudja, mit kell tennie.

„Amikor lehetőséget kaptunk, egy percet sem haboztuk, hiszen azon túl, hogy megtanítják mit kell tenni lázgörcs vagy félrenyelés esetén egy kicsi babával, talán egy kicsit többet is kaptunk: a megnyugvást, hogy fel vagyunk készülve olyan esetekre, amibe belegondolni is nehéz!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.