Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Tóth Gabi élete első szinkronszerepe, hallgasd meg (videóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Takács Petra

2021. október 21. - 20:56

Azt kell mondjuk, Tóth Gabinak ez is nagyon jól áll, kifejezetten ügyesen szinkronizálta le a karaktert, kötelező darab!

Tóth Gabi sok szempontból áloméletet élhet, hiszen a hobbija lett a munkája, ami egyúttal szerelem is. Az útja során az igaz szerelem is rátalált, és nemcsak boldog Krausz Gábor, a férje mellett, hanem már közös gyermekük is van.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Gabi hatalmas utat járt be, és közben sok bántást kellett eltűrnie, de eddig senkinek nem sikerült megtörnie, mert ő is tudja, örökké nem eshet… Igyekszik kihozni magából a maximumot, különösen akkor, amikor valami teljesen új dologba vág bele.

Most például az első szinkronszerepe kapcsán mutatott be egy videót, és azt kell mondjuk, nagyon ügyesen hozta a karaktert. Kíváncsian várjuk, hogy a folytatásban lesznek-e még esetleg hasonló szerepei, mert van hozzá tehetsége, ez kétségtelen.

Majka olyan bejelentést tett, amire nem sokan számíthattak

„Azt tudtátok, hogy a Bűbáj herceg és a nagy varázslat című rajzfilmben én “alakítottam” Fél-Orákullum karakterét?” – árulta el Gabi az instagramos bejegyzésében, amire ismét nagyon sokan felkapták a fejüket.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.